Phone

+36 70 600 7301
+36 70 605 6215

Our warehouse

2225 Üllő, Zöldmező utca 1. (CTPark)

Bérhűtés, bértárolás hűtött raktárban

Cégünk fő profilja fagyasztott élelmiszerek hűtőházi raktározása és bértárolás. Raktározás és bérhűtés területén több éves szakmai tapasztalattal és jelenleg több mint 5500 mélyhűtött rakathellyel rendelkezünk. Tevékenységünket évről évre nemzetközileg auditált IFS Logistics 2.2 minőségirányítási rendszer előírásainak megfelelően végezzük. A hűtőház az EU előírásainak megfelelően HU-1483-EK engedélyszámmal rendelkezik. A 3000 m2 hűtött raktár első magyarországi betárolási hely engedélye kiterjed az EU és harmadik országok területére is. Partnereink maximális kiszolgálása érdekében kizárólag a legkorszerűbb gépekkel és eszközökkel dolgozunk. Telephelyünket non-stop portaszolgálat, kamera és távfelügyeleti riasztórendszer védi az év minden napján.

Hűtőházi szolgáltatások:

 • Gyorsfagyasztott élelmiszer raktározás
 • Közraktározás, közraktárakkal történő együttműködés keretében
 • Első magyarországi betárolási hely engedély, ami kiterjed az EU és harmadik országok területére is
 • Vámügyintézés, export okmány kiállítás
 • Kereskedelmi forgalomba kerülő tételek összeállítása (komissiózás)
 • A fentiekhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatások (Pl.: fagyasztott áru szállítás; hűtőkocsis szállítás; stb.)
 • Másodlagos csomagolás
 • Címkézés
Versenyképes árakat és rugalmas szolgáltatási feltételeket biztosítunk már meglévő, és leendő partnereink részére. Cégünk bármilyen bértárolási igény (hűtött raktár) esetén örömmel áll rendelkezésükre. Hűtőház Budapest vonzáskörzetében Üllőn.

Hűtőház vagy hűtőraktár?

Hűtőházak és hűtőraktárak olyan épületek vagy létesítmények, amelyeket élelmiszerek vagy más tárgyak hűtésére és bértárolására terveztek.

Hűtőház: A hűtőház egy olyan épület vagy helyiség, amelyben a hőmérsékletet alacsonyan tartják, általában hűtőberendezések segítségével. A hűtőházakat leggyakrabban az élelmiszeriparban használják a romlandó élelmiszerek, például hús, hal, gyümölcs és zöldség tárolására. A hűtőházak hőmérséklete alacsony lehet, hogy megakadályozzák az élelmiszerek romlását és megőrizzék frissességüket.

Hűtőraktár: A hűtőraktár egy nagyobb léptékű hűtött tároló létesítmény, amelyet általában ipari célokra terveznek. A hűtőraktárakban többnyire nagy mennyiségű élelmiszer vagy más termék tárolására van lehetőség. Az élelmiszeriparban használt hűtőraktárakban az élelmiszerek hűtve vagy fagyasztva vannak tárolva, hogy megőrizzék a minőségüket és frissességüket a hosszabb ideig tartó tárolás során. Emellett más iparágakban is használnak hűtőraktárakat, például gyógyszeriparban, vegyiparban vagy biológiai anyagok tárolására.

A hűtőház és a hűtőraktár fogalmai között nincs szigorú határvonal, és a használat körülményeitől függően változhatnak. Általában a hűtőházak kisebb méretűek lehetnek, és inkább kereskedelmi vagy kiskereskedelmi célokra szolgálnak, míg a hűtőraktárak általában nagyobbak és ipari méretekben vannak kialakítva.

Mit érdemes tudni a hűtőházak biztonságáról?

A hűtőházak biztonsága kiemelten fontos, mivel ezekben az épületekben romlandó élelmiszereket tárolnak. A hűtőházakban számos biztonsági intézkedést kell bevezetni annak érdekében, hogy megakadályozzák az élelmiszerek szennyeződését vagy romlását. A hűtőházak biztonsági intézkedései a következők:

  • Higiénia: A hűtőházakat rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni kell, hogy megakadályozzák a baktériumok és más kórokozók elszaporodását.
  • Hőmérséklet-szabályozás: A hűtőházakban ill. hűtött raktárban a hőmérsékletet folyamatosan ellenőrizni kell, hogy az élelmiszerek megfelelő hőmérsékleten legyenek tárolva.
  • Pesticid-ellenőrzés: A hűtőházakban a rovarokat és rágcsálókat rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megakadályozzák az élelmiszerek megfertőződését.
  • Tűzvédelem: A hűtőházakat és hűtőraktárakat megfelelő tűzvédelmi rendszerekkel kell felszerelni, hogy megakadályozzák a tűzesetek kialakulását.

A hűtőházak biztonsági intézkedéseinek betartása hozzájárul az élelmiszerek biztonságos tárolásának biztosításához.

 

Why choose
Euro-Pack Logistics?

More than 5500 pallet space. 5500 rakathely.

Audited IFS Logistics 2.2 quality assurance system. IFS Logistics 2.2 minőségbiztosítási rendszer.

Industry leading online warehouse inventory system access for our partners. online nyilvántartási rendszer minden partnerünknek.