Hűtött és fagyasztott áru szállítás

A már meglévő teljes körű hűtőházi szolgáltatásainkat előreláthatóan fagyasztott áruk szállítmányozásával egészítjük ki. Partnereink egyedi igényeinek figyelembevételével állítjuk össze gépparkunkat a leghatékonyabb és költségkímélőbb kiszolgálás érdekében. Egyedi igény alapján az árukat a rendeltetési helyére szállíttatjuk.

Terveink szerint rendszeresen gyűjtőfuvarokat indítunk a hazai multik logisztikai központjaiba.

Hűtőkocsis szállítás – fagyasztott áru biztonságos szállítása

A hűtött áruk vagy fagyasztott áruk szállítása egyre nagyobb jelentőséget kap a modern élelmiszeriparban. A hűtőkocsis szállítás lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek és egyéb hűtést igénylő áruk a megfelelő hőmérsékleten maradjanak a gyártótól a fogyasztóig.

A hűtőkocsis szállítás előnyei:

  • A hűtőkocsis szállítás biztosítja, hogy az élelmiszerek és egyéb hűtést igénylő áruk a megfelelő hőmérsékleten maradjanak. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az áruk minősége megmaradjon, és elkerülhető legyen a penészedés, a romlás és egyéb hibák.
  • A hűtőkocsis szállítás megkönnyíti a hosszú távú szállítást. A hűtőkocsik lehetővé teszik, hogy az áruk akár több napon át is a megfelelő hőmérsékleten maradjanak.
  • A hűtőkocsis szállítás csökkenti a veszteségeket. A megfelelő hőmérsékleten szállított áruk kevésbé valószínű, hogy megromlanak, és így kevesebb veszteséggel járnak.

A hűtőkocsis szállítás általában a következő lépésekből áll:

  • Az áru előkészítése. Az árut megfelelően csomagolják, hogy megvédjék a sérülésektől és a hőmérséklet-ingadozásoktól.
  • Az áru berakodása a hűtőkocsiba. Az árut úgy kell berakodni, hogy a hűtőkocsiban a lehető legegyenletesebb legyen a hőeloszlás.
  • A szállítás. A hűtőkocsit a rendeltetési helyre szállítják, ügyelve arra, hogy a megfelelő hőmérsékleten maradjon.
  • Az áru kirakodása. Az árut a rendeltetési helyén kipakolják, és továbbítják a felhasználóhoz.

 

A fagyasztott áru szállítása illetve a hűtőkocsis szállítás során fontos a biztonsági előírások betartása. A hűtőkocsit rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megfelelő állapotban legyen, és a hűtőrendszer megfelelően működjön. A sofőröket megfelelően ki kell képezni a hűtőkocsis szállításra vonatkozó szabályokról és előírásokról.

Cégünk hűtőkocsis szállítási szolgáltatásokat nyújt belföldön és nemzetközileg is. Ha hűtött áruk szállítására van szüksége, keressen minket bizalommal!